Inschrijven bij Arrac Detac

Als medewerk(st)er van Arrac Detac mag u van ons verwachten dat we alle zaken goed voor u geregeld hebben. De met u gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd en gedetailleerd in de projectovereenkomst. Bij een nieuw project worden behalve de projectgegevens ook de financiƫle afspraken telkens opnieuw vastgelegd. Bij Arrac Detac doen wij er alles aan om voordat u aan het werk gaat, duidelijkheid te verschaffen over wat u van ons mag verwachten maar vanzelfsprekend ook wat wij van u verwachten. Uiteraard bieden wij u, marktconform, uitstekende arbeidsvoorwaarden aan. Wij houden rekening met individuele wensen.

Solliciteer nu

Pensioen voor werknemers

Gaat u aan de slag als uitzendkracht, dan bouwt u conform de CAO na 26 weken pensioen op. De pensioenregeling wordt verzorgd door Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (STiPP).

logo stipp

Ga naar www.stippensioen.nl voor meer informatie.

voldoet uw profiel?

Of u nu parttime of fulltime aan de slag wilt, werk zoekt als logistiek manager of vrachtwagenchauffeur, gepensioneerd bent of wilt werken en leren tegelijk: wij begeleiden u in het vinden van de perfecte baan bij Arrac-detac. Uw wensen zijn belangrijk voor ons: Arrac-detac biedt dus advies op maat.

flexibel

Wij vragen onze werknemers om flexibel te zijn, dan mag u dat ook van ons verwachten. Daarom geven we werkgever en werknemers alle vrijheid om de ideale samenwerking te creƫren.

Tientallen jaren ervaring in werving en selectie, een uitgebreid branchenetwerk en persoonlijk aandacht, zorgen wij ervoor dat u een passende baan vind. Op naar een succesvolle toekomst!

Werknemer en werkgever schudden elkaar de hand.